3 boyutlu el ve ayak izi heykellerine başlama hikâyem

21-01-2019 22:36
                                                         18.01.2015


3 boyutlu el ve ayak izi heykellerine başlama hikâyem:

 
Herkese merhaba,


Küçük İzler'in kuruluş hikayesini anlatmak istiyorum bu yazıda.


Boğaziçi Üniversitesi Kimya bölümünden mezun olduktan sonra University of California Santa Barbara’da İşletme eğitimi aldım. 15 yıl özel bir şirkette ürün müdürü olarak çalıştım. Oğlum 5,5 yaşındayken çalıştığım şirket taşınınca işten ayrıldım. Böylece Küçük İzler'in kuruluş hikayesi 2014 yılında başladı.

Oğlum yeni doğduğunda önceden yurt dışında görüp çok hoşuma gitmiş olan birebir el heykelini yapmayı çok istedim. Ama piyasada sadece bir marka vardı, onunla da istediğim gibi 3 boyutlu değil, sadece kil üzerine iz olarak basitçe baskı alınabiliyordu. Ben de yapmaktan vazgeçtim. Birkaç sene sonra işten ayrılınca tekrar aklıma geldi ve araştırmaya başladım. İnternet'te yabancı sitelerde bir sürü anlatım vardı ama malzemeleri bulmak toparlamak sorun, toplasam da istediğim gibi profesyonel olacak mı, malzemeler sağlığa zararlı mı? vs. derken bir yurt dışı gezisinden kendim için gerekli araştırmayı yaparak ve ilk malzemeleri alarak döndüm. Oğlumun eli ile ilk sanat şaheserimi yarattım. Şu an için çok büyük bir fark yaratmasa da bundan 10 sene sonra o minik el izi heykeline muhtemelen gözlerim yaşararak eski günlerini hatırlayıp tekrar tekrar dokunacağım, oğlumun ellerini izleri ile beraber ölümsüzleştirmiş olduğum için çok şanslı olduğumu düşünüyorum. Bu benim için çok önemli bir anı. Gören bütün çocuklu arkadaşlarım bayıldı ve kendileri için de yapmamı istediler. Böylece bu fikir doğdu ve bu işin kuruluşunun kısaca başlangıç hikâyesi böyle başladı. Bu fikri Türkiye’ye ilk getiren ve uygulayan olmanın mutluluğunu ve gururunu taşıyorum her zaman. 

Bu site de ayrıca bu kiti satın alıp yapanların duygularını ve resimlerini paylaşmak istiyorum. Lütfen siz de bize yaptığınız heykelciğin resmini gönderin, neler hissettiğinizi küçük bir paragrafla anlatın, bu sayfada sevdiklerimizin izlerini paylaşarak bir kez daha ölümsüzleştirelim…

 
info@kucukizler.com adresine veya WhatsApp: 0532 5242556 numarasına resimlerinizi ve duygularınızı yazarak gönderebilirsiniz.        
 
Sloganımız : BAZI İZLER HAYAT BOYU KALMALI ! 

Sevgiyle kalın…
 






 

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.